De zonnepanelen die u gebruikt voor de opwekking van energie dekken een groot deel van de totale kosten van het zonnepanelensysteem. Het is dan ook belangrijk dat u nagaat wat voor u de voordeligste optie zonnepanelen is, en welke wel aan uw wensen voldoet.Voor een gemiddeld zonnepaneel dat 250 Wattpiek oplevert ligt de prijs tussen de €200,- en €300,-, toch varieert de prijs tussen de verschillende merken nog, dit komt door het verschil in specificaties.


Schueco

De zonnepanelen van Schueco zijn één van de voordeligste verkrijgbaar op de Nederlandse markt. De zonnepanelen van Schueco kunt u al vanaf €156,- vinden bij aanbieders van zonnepanelen. Het merk Schueco kan deze zonnepanelen zo goedkoop maken doordat de zonnepanelen een iets lagere opbrengst leveren, namelijk 210 Wattpiek en het paneel kleiner is dan een gemiddeld zonnepaneel, namelijk 149,5 cm x 100,1 cm x 0,42 cm. De kwaliteit van deze zonnepanelen is uitstekend en doordat hij kleiner is gemakkelijk toepasbaar voor kleine oppervlakten. De zonnepanelen van Schueco hebben namens Duurzame Zonnepanelen de eerste plaats behaald in de categorie beste prijs.


Schueco zonnepanelen


Topsola

De zonnepanelen van Topsola staan bekend om de uitstekende garantie die door het merk aangeboden wordt, dit is erg aantrekkelijk voor degenen die opzoek zijn naar zonnepanelen. Een goede garantie kan namelijk voor lagere kosten op de lange termijn zorgen. De zonnepanelen van Topsola kunt u aanschaffen vanaf €179,-. Deze zonnepanelen leveren 240 Wattpiek per zonnepaneel.


Topsola zonnepanelen


Solarclarity

Solarclarity biedt zonnepanelen met een strak design, dit zijn kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen die aangeboden worden vanaf €199,-. De zonnepanelen staan voornamelijk bekend om het design en zijn dan ook verkozen tot beste design zonnepanelen namens Duurzame Zonnepanelen. De zonnepanelen leveren ieder 250 Wattpiek.


Solarclarity zonnepanelen


Daarnaast willen wij u ook aanraden om te kijken naar volledige pakketten voor uw zonnepaneleninstallatie die worden aangeboden. Door voor een volledig pakket te kiezen heeft u allereerst het gemak dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Ook wordt er bij pakketten veelal korting gegeven omdat u meerdere producten bij dezelfde aanbieder afneemt, veelal geldt dat hoe groter het pakket is dat u aanschaft de korting ook hoger zal zijn. Dit kan dus een voordelige optie zijn wanneer u opzoek bent naar een zonnepaneleninstallatie.


Uiteraard kunt u er ook voor kiezen op een dergelijke pakket te laten monteren door een Zonnepanelen installateur houdt er echter dan wel rekening mee dat de kosten hiervan veeal een derde van de totalen kosten van een zonnepanelen systeem beslaan.


Partner

Zonnepanelen offerte